sábado, 21 de noviembre de 2009

REUNIÓN CON JORGE ALARTE

El passat dia 19 a les 18.30h vam acudir José Peris i jo, representant a l´AMPA del nostre col·legi, a una reunió , a la qual va tindre l'amabilitat de convidar-nos el Sr. Joan Antoni Trenco, regidor local del PSPV-PSOE. El motiu d'aquesta reunió va ser que, aprofitant la visita que va fer a la nostra localitat el Sr Jordi Alarte, Secretari General del PSPV-PSOE, va dedicar un acte exclusivament per a entrevistar-se amb representants de les AMPAS dels centres de la nostra localitat. Els Srs Santiago Agustí i Joan Antoni Trenco, regidors locals, ens van explicar la seua visió de la situació dels centres educatius, cadascun dels representants de les AMPAS. vam poder, en un col·loqui molt obert i amè, preguntar els nostres dubtes i comentar la nostra situació amb ells i el Sr Alarte. Després d'escoltar les nostres peticions i dubtes el Sr Alarte es va comprometre, que per mig del seu representant en les corts, especialista en temes d'educació, li formularan una pregunta al Sr Fontdemora, Conseller d'Educació, sobre l'estat del col·legi nº5 .
Agraïsc als Srs Agusti i Trenco els quals ens convidaren a la reunió amb el Sr Alarte, i que ens dedicaren una reunió exclusivament per a tractar el tema educatiu, i al Sr Alarte agrair-li la seua preocupació pel tema i el compromís que va adquirir amb nosaltres a dur el nostre tema davant el Conseller d'Educació.
A pesar que s'estan complint els terminis que en el seu moment ens van donar des de l'Ajuntament, sobre que estat de la construcció del nostre col·legi, si l'ajuda de tan rellevant polític assoleix accelerar el procés i implicar a la classe política a acurtar els tramits i esperes, perquè els nostres fills tinguen prompte un col·legi amb instal·lacions dignes, benvinguda siga.
Rebeu una cordial salutació. José Andrés


El pasado día 19 a las 18.30h acudimos José Peris y yo, representando al AMPA de nuestro colegio, a una reunión , a la que tuvo la amabilidad de invitarnos el Sr. Joan Antoni Trenco, regidor local del PSPV-PSOE. El motivo de dicha reunión fue que, aprovechando la visita que hizo a nuestra localidad el Sr Jorge Alarte, Secretario General del PSPV-PSOE, dedicó un acto exclusivamente para entrevistarse con representantes de las AMPAS de los centros de nuestra localidad.
Los Sres Santiago Agustí y Joan Antoni Trenco, regidores locales, nos explicaron, su visión de la situación de los centros educativos, cada uno de los representantes de las AMPAS. pudimos, en un coloquio muy abierto y ameno, preguntar nuestras dudas y comentar nuestra situación con ellos y el Sr Alarte.
Tras escuchar nuestras peticiones y dudas el Sr Alarte se comprometió, que através de su representante en las cortes, especialista en temas de educación, le formularán una pregunta al Sr Fontdemora, Conseller de Educación, sobre el estado del colegio nº5
Agradezco a los Sres Agusti y Trenco el que nos invitaran a la reunión con el Sr Alarte, y que nos dedicaran una reunión exclusivamente para tratar el tema educativo, y al Sr Alarte agradecerle su preocupación por el tema y el compromiso que adquirió con nosotros en llevar nuestro tema ante el Conseller de Educación.
A pesar que se están cumpliendo los plazos que en su día nos dieron desde el Ayuntamiento, sobre en que estado esta la construcción de nuestro colegio, si la ayuda de tan relevante político logra acelerar el proceso e implicar a la clase política en acortar los tramites y esperas, para que nuestros hijos tengan pronto un colegio con instalaciones dignas, bienvenidas sea.
Recibid un cordial saludo. José Andrés

No hay comentarios:

Publicar un comentario